Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sally arbejder på højtryk

Danish
Touringcar
Challenge 

18/09/06 

Der hersker stadig stor travlhed i Jesper Sally Pedersens værksted, hvor der fra teamets side arbejdes på højtryk for at få hans Renault Megane II DTC racer klar til weekendens løb på Padborg Park.
 

Ved det foregående løb på Jyllands-Ringen drillede mekaniken, så lige nu er teamet ved at renovere både gearkasse og differentialespær.
Herudover er motoren adskildt for service, da den ikke trak helt som den skulle, så der er masser at se til for team Sally Racings mekanikere.

Sally forsikre dog at raceren bliver klar til Padborg Super Prix, hvor DTC kørerne igen skal ud i en dobbelt afdeling i mesterskabet.
Det betyder at der skal køres træning, kvalifikation, pre finale og finale både lørdag og søndag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Med en helt nyrenoveret racer, samt tanken om at det altid plejer at gå ham godt på Padborg Park, så er Jesper Sally Pedersen optimistisk forud for løbet.
Der skal i denne weekend køres nogle point hjem i DTC privat cuppen, hvor Sally pt. ligger på en delt 13. plads.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Jesper Sally Pedersen
 • Sally Racing
 • Padborg Park
 • 24/09/06 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her