Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Danmark

Polo Cup 'snig-premiere' i Danmark

Polo Cup - DK 
17/09/06 

Fra og med 2007 sæsonen indføres Polo Cup som support klasse til Danish Touringcar Championship, men forrige weekend havde klassen 'snig-premiere' på Padborg Park.
 

De danske kørere og tilskuere fik den første mulighed for at se Volkswagen Polo Cup racerne ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, hvor der weekenden igennem stod et par stykker linet op i pitten.
Men det første indtryk af hvad bilerne kan præstere i race sammenhæng blev demonstreret sidste weekend på Padborg Park, hvor de to DTC kørere Casper Elgaard og Michel Nykjær stillede op med den ene af racerne i sidste afdeling i Danish Endurance Championship.


Volkswagen Polo Cup raceren der var udstillet i pitten på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ligesom på Jyllands-Ringen stod der en Polo Cup racer til udstilling i pitten, og det tiltrak sig megen opmærksomhed, fra både kørere, teams og tilskuere.
Det var dog den anden Polo Cup racer der tiltrak mest opmærksomhed, da Casper og Michel kørte den rundt på Padborg Park.


Casper Elgaard og Michel Nykjær kørte denne Volkswagen Polo Cup racer ind på en samlet 4. plads i sidste afdeling af DEC mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

At der er tale om en frisk lille racer bevidner Casper og Michels 4. plads i generalklassementet om.
Så der er lagt op til en spændende ny mærke klasse inden for dansk motorsport til næste år, hvor Polo Cup racerne endda kommer med endnu kraftigere motore end den der blev benyttet på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Michel Nykjær
  • Padborg Park
  •