Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans 2007 køres 16. - 17. juni

Le Mans 
16/09/06 

Le MansDatoen for hvornår 24-timers løbet på Le Mans køres, plejer at blive offentliggjort i slutningen af oktober måned, men i år er det åbenbart anderledes, for i går fik vi datoerne.
Le Mans 24-timers løbet køres den 16. - 17. juni 2007, og den officielle testdag afvikles den 3. juni.
 

Ud over datoen for afvikling af løbet afslørede Automobile Club de l'Ouest (ACO) at der i 2007 bliver plads til 55 biler i startfeltet, istedet for de 50 vi så i år.
Man vil simpelthen om- og udbygge den ende af pitlane hvor der er udkørsel til banen, her fjernes de garage som ligner midlertidige skure, og der bygges en permanent bygning, således at kapaciteten kommer op på 55 garager.
Hertil udbygges paddock området bag garagerne.

Man udvider også sandfanget i Tertre-Rouge, og hvorvidt det også betyder en ændret baneførring, som allerede var planlangt til 2006, vides i skrivende stund ikke.

Den sidste ting man vil gøre færdig til 2007 løbet, er et helt nyt Welcome Centre i det flotte nye Village område.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 16/06/07 - Le Mans - Le Mans
  •