Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Team Løveburet vandt DEC på Padborg Park

Danish Endurance
Championship 

16/09/06 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDet var et lettet team der kunne række armene i vejret som vindere af DEC løbet på Padborg Park i weekenden. Et hektisk løb med masser af dramatik og safetycar meget af tiden, endte på den bedste måde for det Tåstrup-baserede team Løveburet, da Nikolaj Sørensen kunne køre bilen over målstregen efter 4 timers intenst ræs.
 

I det hele taget klappede alt for teamet, der lært af tidligere løbs tekniske fejl, havde testet den opdaterede Peugeot 307 EVO på banen om fredagen. I lørdagens tidtagning, kørt af DTC-piloten Martin Jensen, gik det dog galt da han på sin hurtigste omgang måtte afbryde da bilens forklap smadrede op i forruden. Resultatet blev at team Løveburet skulle starte to’er i det store felt.

Selve løbet blev præget af mange uheld og medfølgende safetycar perioder, så selvom Martin Jensen lagde sig i spidsen allerede på første omgang og trak fra resten af feltet blev det spoleret af de mange "pauser" i løbet.


(Foto: Team Løveburet)

Hårdt presset af team Padborg Park der kun er halv omgang efter, skifter teamet til Nikolaj Sørensen der sætter jagten ind på deres Clio Cup racer og kort efter får team Padborg Park en Stop and Go straf der medfører at team Løverburet pludselig fører med hele 2 omgange. En placering der holder til det ternede flag falder præcis kl. 21.

Teamets kører, Torben Steen Kühnel, ofrede sit stint for sejren, for de mange pauser havde gjort det muligt at gennemføre løbet på bare 2 fulde tanke. Men også kun lige - der var ikke mange liter bensin tilbage!


(Foto: Team Løveburet)

Martin Jensen, Nikolaj Sørensen og Torben Steen Kühnel vil gerne takke alle der har støttet op omkring teamet, ikke mindst mekanikerne og dem der har gjort det muligt at deltage i DEC.

Team Løveburet


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 09/09/06 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •