Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ecclestone tror på Schumacher-comeback!

Formel 1 
15/09/06 

Så har man hørt det med!!
F1-bossen Bernie Ecclestone tror fuldt og fast på et comeback til den 7-dobbelte (snart ottedobbelt??) verdensmester Michael Schumacher. Schumacher annoncerede ellers sit karriere-stop kort efter det italienske Grand Prix, som blev kørt i weekenden.
 

”Vent nu og se hvad der sker når sæsonen er slut”, udtaler ”Uncle Bernie”:”Ud fra evnerne og konditionen, kan Michael sagtens klare et par sæsoner mere.” Bernie Ecclestone mener, at der er en plads klar, hvis Michael Schumacher skulle skifte mening.

Og så kommer ”dagens perle” fra Ecclestone:” Jeg ved, at Renault straks vil tilbyde Michael en plads, det er helt op til ham!”
Med Flavio Briattores ( og Alonsos) skarpe udfald mod Michael Schumacher gennem det meste af sæsonen og det i øvrigt ”lettere” kølige forhold mellem de to tidligere venner (Flav og Schumi) in mente, er det noget svært at se logikken i Bernie´s tanker ( var det mon ikke på tide at overlade roret til yngre og mere klarttænkende kræfter??).
Ifølge Ecclestone har Renault ingen topkørere i 2007. Ikke desto mindre er både Fisichella og Kovalainen på kontrakt. Kovalainen har lige været hurtigste kører i test på Jerez og Fisico kan vinde på en god dag..!! Så helt skidt er det vel ikke?

Ecclestones udtalelser, sætter yderligere skub i spekulationerne om Schumachers fremtid. Ferrari ønsker fortsat at tilknytte Schumacher til team´et bl.a. som testkører. Red Bull er også fremme med ”noget” og senest er Mercedes-McLaren ”dukket frem”. Norbert Haug afviser rygterne, men siger i samme forbindelse at ”mobilen da altid er tændt”(!?)

Michael Schumachers manager Willi ”25%” Weber vil ikke udelukke et comeback: „Jeg ta´r under alle omstændigheder telefonen, når en teamchef ringer”. Hovedpersonen selv har dog meldt ud, at han ikke har annonceret sit stop i motorsport, for straks at overveje noget andet (comeback)!

Ecclestone betegner Michael Schumacher som en superstar i sportsverdenen, på lige fod med Roger Federer (Tennis), Tiger Woods (Golf) og Valentino Rossi (Moto GP). ”Michael går ind i historien som en af de allerstørste, måske lige under Muhammad Ali og Ayrton Senna, som vel var de allerstørste. Men Michael er næsten på højde med dem. Jeg tror dog sagtens, at Formel 1 kan leve videre uden Schumacher, ”siger Ecclestone og tilføjer:” Formel 1 er større end nogen kører!”

Det var ikke så lidt fra F1-chefen, men hvad det hele skal gøre godt for, svæver vist lidt i tågerne.
Det virker ikke som om, at kemien mellem Schumacher og Briattore passer særlig godt sammen, og hvorfor skulle Schumacher ”ødelægge” en flot afsked med F1 og satse på et team som måske er ved at tabe pusten?? Det kan være at Ecclestone frygter en vigende interesse for Formel 1, som nu mister den absolut største (på godt og ondt) stjerne…panik?
Mon ikke bare Bernie trænger til lidt kærlig pleje på et velhaver plejehjem med udsigt til Middelhavet?

Them

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  •