Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Flot løb af Verner og Rasmussen

Danish Endurance
Championship 

11/09/06 

DEC - Danish Endurance ChampionshipPeugeot'en blev presset til det yderste
Et godt kæmpende makkerpar sikrede en fornem 5. plads i årets sidste løb i Danish Endurance Championship.
 

Klaus Verner og Bruno Rasmussen deltog i klasse 2 i en Peugeot 307, der ejes af Bruno Rasmussen, og de kom igennem løbet uden de store sværd slag.


Klaus Verner på vej ned af publikums-langsiden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen forløb uden de store problemer, her var det var Klaus Verner der statte tiden i Peugeot 307'en og det endte med en tid på 1:09,739. Det var måske ikke imponerende i forhold til Martin Jensen’s tid som var 1:03,893. Men der er tale om 2 meget forskellige biler, så man kunne ikke forvente at Peugeot'en skulle matche den tid, og så bør man nok også lige bemærke at Verners tid var 1/100 del sekund hurtigere end banerekorden i Advan Cup klassen - en rekord som Verner også er indehaver af!
Næsthurtigst i tidtagningen var Jens Enemark og hans Renault Sport Clio med tiden 1:06,424, og her ser du så at sammeligner du den til med Bruno Rasmussen ser det noget bedre ud, men der er ingen tvivl om at der er en stor spredning i DEC klasse 2.


Solen på vej ned over Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Løbet startede kaotisk og i de første 5 kvarter var sikkerhedsbilen ofte på banen. Dette involverede dog heldigvist ikke holdet, men der blev hele tiden kørt hård race - dog uden at det på noget tidspunkt blev brutalt.

De fleste afkørsler i løbet skyldtes kørefejl og her har man som bekendt kun sig selv at give skylden, men Bruno Rasmussen og Klaus Verner holdt bilen på asfalten løbet igennem og de endte på en samlet 5. plads - kun 7 omgange efter sejrende Team Løveburet og kun en omgang efter Casper Elgaard og Michel Nykjær, der delte en Volkswagen Polo Cup racer.


Der er ikke meget gummi tilbage på det dæk!
(Foto: Motorsporten.dk)

Både Klaus Verner og Bruno Rasmussen kæmpede løbet igennem og der blev kørt helt ud til kanten for at få det gode resultat med hjem.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Team Lindholm Biler
  • Padborg Park
  • 09/09/06 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •