Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Team Vrå Racing til Grand Prix Danmark 2006

Special Saloon 
09/09/06 

Til dette års Grand Prix havde vi lørdag indviteret 60 sponsorer & gæster til en dag med spisning & racerløb i det midtjyske.
 

Gæsterne ankom til banen kl. 10.30 & efter en kort velkomst i vores (til denne gang lidt udvidet telt), var der en time til fri afbenyttelse, som mange brugte til at studere vores biler & få en snak med Niels & Morten.

Efter spisning var der så tid til racerløb først med DTC, herefter tidstagning & 1. heati SSC.

10 Minutter før start på tidstagningen blev der efter en kort motoropvarmning blev der opdaget en olielekage på Mortens bil, og herefter var det op til Niels at forsvare teamets farver lørdag. Det resulterede i en 11 plads i tidstagningen nr 6 i grp 1. Niels fik en rigtig god start på 1 heat men en undvige manøvre i sving 2 kostede en tur ud i det løse & inden det var kørt af dækkene var et godt udgangspunk byttet ud med en 19. plads.

Det betyder at Niels skal starte søndagens Heat fra position 19 & Morten som nr 31 og sidst.

Kort før starten på søndagens heat begyndte det at regne og der måtte hurtigt skiftes dæk på bilerne, da starten gik fik Morten en kanon start og havde taget 10 placeringer på første omgang og da heatet sluttede var han nr 9 efter længe havde lagt på en 7 plads, for Niels gik det knapt så godt efter et løb midt i feltet hvor det blev bytet lak med en ikke helt tilfreds nordmand måtte han udgå 2 omg. før mål.

Team Vrå Racing


Læs mere om:
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her