Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Lundgaard finale-toer for anden løbsweekend i træk

Danish
Touringcar
Challenge 

06/09/06 

Hedensteds Henrik Lundgaard er bedste Den Blå Avis Fleggaard Racing-kører i søndagens finale i Danish Touringcar Championship. Her bliver han en fin toer efter at være blevet treer i den såkaldte prefinale.
 

Dermed tager Lundgaard sin anden andenplads i træk efter også at have skygget teamkammerat Jan Magnussen for tre uger siden på Ring Djursland. Men han kommer ikke helt let til andenpladsen.

”Det er et svært løb, for jeg skal passe på Elgaard bagved og finde ud af, hvor Magnussen ligger. Oveni begynder det at regne til sidst. Så skal vi til at finde nye bremsepunkter, så det bliver bare ekstra vanskeligt”, siger Henrik Lundgaard.


Søndagens bedste kører fra Den Blå Avis Fleggaard Racing
(Foto: Kim Igel)

Efter en vanskelig lørdag, hvor Lundgaard havde problemer med sin BMW 320si E90, har teamet fået styr på raceren til søndagens løb

”Jeg havde kæmpe problemer med understyring på højre forhjul, men vi havde fået ændret bilen til i dag, og den kører bare så meget bedre”, siger Lundgaard.

Jan Magnussen ender som firer efter konkurrenten i den samlede stilling, Casper Elgaard. Efter en god start forsøger Magnussen at køre udenom i de første to kurver. En umulig mission, der næsten lykkes.

På ottende omgang forsøger Big Mag igen at angribe Elgaard. Han viser sig flere gange i spejlene på det nye banestykke, men mangler lige det sidste for at kunne smutte forbi. Det scenarium gentager sig igen på allersidste omgang.

”Det var et sjovt løb med masser af godt ræs. Jeg har en hurtig bil og er nok også hurtigere end Casper, men jeg kan ikke rigtig gøre noget ved ham i løbet”, siger Jan Magnussen efter finalen.

Selvom Jan Magnussen har måttet afgive føringen i mesterskabet, har resultaterne været yderst positive denne weekend for Den Blå Avis Fleggaard Racing. En finalesejr lørdag samt en anden- og en tredjeplads i prefinalen og endelig en andenplads til Henrik Lundgaard i dagens finale. Det betyder masser af point og sølvtøj til teamet. Det er også teamchef og –ejer Karsten Ree godt tilfreds med.

”Det er et meget godt resultat, dog ikke i mesterskabssammenhæng. Vi skulle måske have kørt mere strategisk, men så kunne vi jo også risikere at trække nitten”, slår Ree fast.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
 • Henrik Lundgaard
 • Jan Magnussen
 • Team Den Blå Avis
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her