Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Thiims deltagelse i 6. afdeling af DTC mesterskabet

Danish
Touringcar
Challenge 

08/09/06 

- sidste DTC løb i denne sæson
I weekendens Grand Prix Danmark, der blev kørt på Jyllands-Ringen, deltog Kurt Thiim igen for Klostermann Racing teamet.
 

Ved Grand Prix Danmark blev der kørt to afdelinger af DTC mesterskabet, men det var kun i 6. afdeling af Kurt Thiim skulle deltage, 5. afdeling kørte Michael Klostermann selv i teamets BMW racer.

I søndagens træning kørte Thiim 5. hurtigste tid, og det så derfor godt ud inden shoot out kvalifikationen.


Kurt Thiim på vej mod 5. hurtigste tid i træningen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre gik det ikke helt som forventet. I første rundte af shoot out'en endte Thiim på en 16. plads, lige akkurat unden for adgang til anden runde.
Det betød også at Thiim skulle starte på 16. pladsen i prefinalen, der blev afviklet over tretten omgange, her udgik han efter blot kun to omgange.

En påkørsel i pre finalen beskadigede forhjulsophænget på BMW'en, og bevirkede at fordækket skrabede på forskærmen, med en truende punktering forude, så det var sikrest at køre i pit og få udbedret skaden til finale løbet.


BMW'en bar tydelige præg af påkørslen, da Kurt Thiim kørte ud til starten på finale løbet.
(Foto: Motorsporten.dk)

De uheldige omstændigheder gav Kurt en start placering som nummer 20 til finale løbet, der også strakte sig over tretten omgange, her kunne Thiim i sin vanlige sikre stil køre sig op gennem feltet, så han sluttede på en 11. plads.

LIC

Læs mere om:
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her