Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel BMW

Jack Lemvard får en fast plads i Formel BMW

Formel BMW 
07/09/06 

- i hele 2007 sæsonen
Jack Lemvard skulle mandag morgen teste en Formel BMW for første gang, og det var foran ledelsen i Formel BMW og potentielle sponsorer. Jack leverede “varen” og kørte tider som havde bragt ham ind i top 6 i selve serien, selv om det var første gang at han testede en Formel BMW racer.
 

Efter testen, blev the konfirmeret at Jack skal kører Formel BMW i hele 2007, men de ville ikke fortælle noget om hvilket team det blev for, og Jacks manager fortalte at han nu skulle til Tyskland for at tale med nogle teams i Europa om Jack, og han vill kun bekræfte at det var 100% sikkeret at Jack skulle kører Formel BMW, men endnu ikke om det bliver i Europa eller i Asien.

Næste skridt for Jack er nu den 9. og 10. september hvor han skal kører 4. og næstsidste afdeling at Toyota Vios serien i Khon Khaen.

Jack skal dog kører med 70 kg extra vægt fra sine første 2 sejre og sin tredje plads, så det bliver nok svært at vinde siger han, men hvis han bare kan slutte som nummer 6 er han sikker på at vinde hele serien da han pt. har 52 point imod nummer 2 som har 37 point. Da der max kan vindes 20 point i den sidste serie, så er det ikke meget der skal til for at sikre sejren.

Thomas Raldorf har det straks noget værre, da han pt. kun har 16 point og ligger på en 7. plads. Thomas skal have enten en første eller en anden plads, for at gøre sig forhåbninger om at kunne rykke op på en tredje plads inden serien slutter i november.

Thomas håber på det bedste, og har i den seneste tid haft træining i bilen, næsten hver eneste aften efter arbejde, så han føler sig godt rustet, og mener at kunne få alle de point med hjem, som er nødvaendige, for et godt resultat for hele året.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.


Læs mere om:
  • Jack Lemvard
  •