Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Ternvalt tilfreds med weekenden

DTC Cup 
05/09/06 

Det er gået knapt så godt for Jesper Ternvalt i de seneste afdelinger i DTC Cuppen, men det blev der lavet om på i den netop overståede weekend.
 

Jesper Ternvalt har været gruelig meget igennem i de seneste afdelinger i DTC Cuppen. Og trods tanker om at skifte til Special Saloon klassen, så valgte teamet på opfordring at forsætte i DTC Cuppen, og det gik faktisk rigtig godt i forhold til tidligere.

Inden weekendens dobbelt afdeling, havde Jesper Ternvalt fået nye speciallavede trækaksler hjem til bilen, og det viste sig at være en god investering. De nye kunne nemlig holde. Og det gav allerede ret tidligt løfter om noget mere.


Det hjalp med nye speciallavede trækaksler - resultet blev gode points på kontoen
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag skulle første afdeling køres med kvalifikation, prefinale og finale. Kvalifikationen gav én 24 plads i det store felt, og næste opgave var så prefinalen. Her kørte Jesper Ternvalt sig en placering frem. Og fra denne placering skulle finalen så køres. Her gik det dog galt allerede efter 4 omgange. Gearstangen ville ikke mere, så her måtte Ternvalt udgå.

Søndagen gik godt for Jesper Ternvalt. Her blev han nr. 23 i kvalifikationen. I prefinalen erobrede Jesper Ternvalt syttendepladsen efter spændende og tætte dueller og dermed var der gode points på kontoen. I finalen som var weekendens helt store højdepunkt, kørte Jesper Ternvalt sig ind på én 18 plads. Igen med flere gode points. I alt blev udbyttet henover weekenden 17 points, som tæller godt i det samlede regnskab i DTC Cuppen. Det gav et avancement fra en delt 16 plads til en delt 13 plads.


Jesper Ternvalt var godt tilfreds efter weekenden
(Foto: Motorsporten.dk)

Jesper Ternvalt udtalte blandt andet følgende efter weekendens dobbelte afdeling:
”Vi var i teamet meget spændte på om de nye trækaksler kunne holde. Det viste sig at være en rigtig god investering, idet vi overhovedet ikke havde problemer med dem. Desværre knækkede gearstangen i bilen for os lørdag, så der kom desværre ikke points med hjem i finalen. Men samlet set, så var det en rigtig positiv weekend for os i hele teamet. Vejrguderne var venligt stemte, således at mekanikerne ikke hele tiden skulle ændre setup på bilen. Til gengæld måtte de reparere spærret i bilen, som gav nogle mærkelige lyde fra sig. Men de klarede de også med bravur. Nu har vi en lille pause hvor vi kan gøre bilen klar til Padborg Park, som også er en dobbelt afdeling.”

Dons

Læs mere om:
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •