Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Team Lund Racing's søndagsløb

Advan Cup 
06/09/06 
Yokohama

- ved Grand Prix Danmark
Efter lørdagens succes hvor forspringet til Casper Lind blev udbygget, var der lagt op til et spændende løb søndag eftermiddag, hvor der nok ville blive angrebet fra den sjællandske ARTS-kører.
 

Tim Søndergaard førte an med Kim Lund og Casper Lind Poulsen lige efter.


Sådan så publikum Kim Lund under Grand Prix Danmark - foran Casper Lind Poulsen.
(Foto: Jan Gripping / SpiderWeb.dk)

Kun John Gammelgård i sin reserve-Peugeot 106 var ikke til at nå for den nærmest flyvende silkeborgenser. "Det er naturligvis surt at jeg ikke kunne køre fra John, men til gengæld holdt jeg Casper bag mig så jeg nu har et endnu større hul ned til ham i mesterskabet" sagde Kim efter løbet.

Efter Grand Prix Danmark har Kim Lund 20 points ned til Casper Lind Poulsen, så med to afdelinger tilbage er mesterskabet langt fra hjemme endnu. Men Team Lund Racing er fyldt med optimisme op til de sidste to afdelinger: "Jeg har haft en god sæson hvor bilen har kørt upåklageligt i løbene, og mine mekanikere er knalddygtige. Så jeg kan da ikke se hvorfor jeg ikke skal vinde mesterskabet i år" griner Kim Lund.

Team Lund Racing vil gerne benytte lejligheden til at takke de mange fremmødte sponsorer, venner og fans for deres støtte og det hyggelige samvær under Grand Prix Danmark.

Team Lund Racing


Læs mere om:
 • Kim Lund Johansen
 • Team Lund
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her