Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Polo Cup Tyskland

Marrill tilfreds med weekenden

Polo Cup - DE 
05/09/06 

- på Zandvoort
Sæsonens næstsidste løbsweekend blev afviklet på den hollandske bane Zandvoort, nær Amsterdam i weekenden, her skulle Martin Marrill og de øvrige deltagere i Polo Cup'en køre to løb, et lørdag og et søndag.
 

Træning:
Der blev kørt træning fredag eftermiddag på den svære bane, med mange højhastighedssving, og Martin Marrill tog den med ro, for at lære banen lidt at kende inden kvalifikation. Der blev kørt på slicks, da vejret, på trods a grå skyer, holdt tørvejr.
Efter træningen kunne Martin konstatere at det er en bane hvor der kræves hård på brystet, for at køre rigtig stærkt.

Kvalifikation:
Lørdag morgen blev der kørt træning, og da der skulle køres to løb, blev kvalifikationen afholdt således at der blev kørt 2x 20 min.hvor køren skulle sætte tiden til en startplacering i de to løb. I mellem de to kvalifikationer er der 15 min. Pause, hvor bilerne kan få skiftet fordæk, og evt justeret den forreste krængningsstabilisator.
Martin formåede ikke at sætte den tid han ønskede og skulle starte som nr. 20. en placering Martin ikke var tilfreds med, og der kom en smule mere fart i anden kval, og Martin skulle starte 18.


Martin Marrill
(Foto: Marrill)

Første løb:
Løbet blev kørt lørdag eftermiddag, og pga lidt dryppen inden løbet tog ledelsen ingen chancer og erklærede ”wet race” så de unge talenter blev sendt ud på regnvejrsdæk. løbet skulle Martin Marrill starte som nr. 20, han fik ikke en rigtig god start, og mistede en placering.
Efter Martin havde kørt et par omgange, og fået godt med varme i dækkende, fik han for alvor fart i polo’en, han kørte sig fra 21. plads til en slut placering som nr. 14, og viste gode takter med fine veltilrettelagte overhalinger, og var en glad og tilfreds mand da han stod ud af bilen efter løbet.

Anden løb:
Dette løb blev kørt søndag morgen, og igen blev der erklæret ”wet race” og bilerne blev sendt ud på regnvejrsdæk, hvilket passede Martin Marrill helt perfekt. Han fik en uheldig start, og mistede et par placeringer, men fik efterfølgende fart i bilen igen, og gentog sin form fra dagen før, Martin fik hentet sine missede placeringer, da det der ikke måtte ske alligevel indtraf.
Sebastian Voges, Martins konkurrent i rookie cuppen, vælter rundt på banen, efter sammenstød med Andreas Sauter. I første omgang klarede Martin frisag, og kom forbi uden buler, men umiddelbart efter kommer Sauter ud på banen igen, og Martin påkører ham bagfra, og bliver selv påkørt, og snurrer rundt.
Heldigvis er bilen stadig køreklar, og efter en vending, er Martin på jagt efter sin placering igen, og viser igen overblik og overskud til at køre sig tilbage fra en sidste plads og sluttede som nr. 16, en præstation Martin Marrill kan være tilfreds med, alt taget i betragtning.

Marrill


Læs mere om:
  • Martin Marrill
  • Zandvoort
  • 03/09/06 - Zandvoort - Polo Cup - DE
  •