Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Anders scorede værdifulde point

Advan Cup 
04/09/06 
Yokohama

Anders Christensen kom til Jyllands-Ringen med et håb om at hente en masse point, og med en veltrimmet Peugeot 307 EPO II skulle det være muligt.
 

Under lørdagens formiddags træning kom Anders hjem med tiden 1:32,358, hvilket var 10. hurtigst. Den regnvåde bane drillede ham, ligesom den drillede en stor del af konkurrenterne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Senere på dagen galdt det kvalifikationen, her viste Anders at hans Peugeot 307 EPO II bestemt ikke har mistet pusten, og at det ikke er en hindring at være over 60 år gammel!
Tiden de kom hjem med var 1:20,964, og det var kun 0,616 sekund langsommere end den hurtigste, der var Kim Lund Johansen i en Peugeot 307.

Udgangspunktet til lørdagens løb var at starte fra 7. position i feltet, egentligt ikke den værste plads, men den megen tumult i starten gjorde at Anders ikke helt kom med frem, og han sluttede derfor løbet på 11. pladsen, 15,667 sekunder efter den vindende Kim Lund Johansen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød at Anders skulle starte fra 11. pladsen til søndagens løb, her går det meget bedre endhan havde forventet, og Anders køre Peugeot 307’eren hjem på en fornem 6. plads og dermed mange værdifulde point der kan bogføres på kontoen.

Tilfredsheden breder sig nu i teamet, udover de værdifulde point, var det samtidig den bedste race weekend i denne sæson.
Samlet point høst var 15 point, og hermed er Anders nu oppe på den samlede 13. plads i Advan Cup'en med 57 point.

Næste gang Advan Cup'en kører er ved Padborg Super Prix den 23. og 24. september på Padborg Park.

Vejgaard

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her