Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Hoff fik en masse buler i bilen

Advan Cup 
04/09/06 
Yokohama

René kom til Jyllandsringen på en samlet 6.plads og håbede på at det skulle blive til en del flere af slagsen, men det er svært i det hårde felt.
 

I den første fri træning kom Rene Hoff hjem med tiden 1:31,515. Det rakte til en 7. Plads og dermed igen lidt at tænke over. Samtidigt var det igen værd at vurdere om man fortsat skulle arbejde hen i mod det perfekte regnvejs set-up eller om det var mere tjenligt at satse på tørvejr?

Rene Hoff og hans Peugeot 307 GTI kørte1:20,873 til tidtagningen og det bragte dem op på 5. Pladsen, kun 0,525 sekund efter den hurtigste der var Kim Lund Johansen, hvilket bestemt er en acceptabelt kvalifikation, og det viste også at René Hoff bestemt ikke har tabt modet.


Rene Hoff inden bulerne tog overhånd
(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre kom René ikke langt i det første løb. En tumultagtig start førte til at Hoff endte i autoværnet med en smadret bil, og hermed en masse hård arbejde til mekanikerne, der skulle have bilen klar til løbet søndag.

Søndagens løb så fra start svært ud med startposition nede i den tunge ende af feltet, men endte alligevel med en acceptabel 10. Plads, desværre giver den placering ikke mange point med hjem og derfor avancerede Hoff ikke i den samlede stilling.

Alt i alt endnu en rigtig uheldig weekend for Hoff hvor der ikke kom mange point med hjem. Næste gang Advan Cup’en kører er ved Padborg Super Prix den 23. / 24. September.

Vejgaard

Læs mere om:
 • René Hoff
 • Sally Racing
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her