Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Italiens Grand Prix - Honda preview

Formel 1 
04/09/06 

Denne weekend, er vi så nået til sæsonens sidste løb i den europæiske runde, før teamene vender næsen mod de oversøiske løb. Løbet er som bekendt, det italienske Grand Prix, der afholdes på Monza banen i Ferrari land. Monza banen er en af de gode gamle klassiske baner, der har lagt asfalt til mange spændende løb gennem årtier, samtidigt er det sæsonens hurtigste bane, hvor vi kan se tophastigheder helt op omkring 340 km/t. Det er en bane som alle F1 teamene og deres kører er godt kendt med, i den forgangne uge har alle teamene netop afsluttet flere dages testkørsler for at optimere deres biler forud for selve weekendens løb.
 

Honda Teamet er et af de teams, som specielt glæder sig til weekendens løb, nu hvor de langt om længe har fået vendt deres konstante uheld, og fået styr på tingene. Efter Ungarns Grand Prix hvor Jens vandt sin første sejr, var humøret selvfølgelig helt i top men mange tvivlede på om de kunne opretholde stilen, men efter en fremragende indsats i det tyrkiske Grand Prix hvor både Jens og Rubens sluttede på flotte placeringer i pointene, er der vist ikke mange som længere har nogen form for tvivl, Honda er med helt i top nu.

Rubens Barrichello:

”Monza løbet er meget specielt for mig, da jeg har utroligt mange italienske fans efter mine år hos Ferrari, mange af disse fans skriver fast til mig, hvilket er utroligt dejligt. Jeg har rent faktisk vundet to gange på Monza, hvilket er enestående minder for mig. Det er en utrolig hurtig bane, hvor det gælder om at få bilen optimeret maksimalt. Vi havde nogle rigtige gode testkørsler på banen sidste uge, hvor vi fokuserede på dæk typer og den aerodynamiske opsætning af bilen i de langsomme typer sving som banen har, hvilket gik ufattelig godt så jeg ser frem til en weekend, hvor vi kan være med helt fremme igen.”


Rubens satser på at være med helt fremme på Monza
(Foto: honda-racing-f1)

Jenson Button:

”Jeg ser frem til en yderst spændende weekend, denne bane er sprængfyldt med ægte racerstemning og løbet har altid været god for nogle fantastiske dueller, så forhåbentlig bliver det spændende for tilskuerne. Vores test på banen sidste uge, gik helt efter planen, vi fokuserede på forskellige dæktyper, da banen netop har fået lagt ny asfalt på og derfor ikke var som vi hidtil kendte den. Så forhåbentlig skulle vi være med helt fremme i løbet.”


Kan Jens køre sejr nummer 2 hjem på Monza?
(Foto: honda-gp)

K.D.

Læs mere om:
  • Monza
  • 10/09/06 - Monza - Formel 1 - FIA F1
  •