Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Fredagen druknede

Danish
Touringcar
Challenge 

02/09/06 

Våd dag ved Grand Prix Danmark på Jyllands Ringen
Racerløb og tørvejr er tilsyneladende en uforenlig størrelse i Danmark i år. Allerede fredag kom regnen, i store mængder, og forstyrrede træningen under Grand Prix'et på Jyllands Ringen.
 

Det forhindrede dog ikke de deltagende klasser i at stille op til træning. Flere gange blev træningssessionerne dog afbrudt af rødt flag, fordi en bil var kørt af og holdt i vejen.

Det betød også travlhed i paddock'en hvor flere biler skulle have en ordentlig skylning efter en tur i sandkassen. Ude på banen kastede deltagerne deres racere rundt i hvad der på visse tidspunkter var regulært skybrud.


David Falch kæmper med vandmasserne.
(Foto: Ander Molin)

Der var også stor forskel på hvor mange omgange de forskellige kørere fik taget. Casper Elgaard holdt længe stille i pitten, men kørte ud mod slutningen, da regnen stilnede lidt af. Michel Nykjær valgte en anden strategi, han drønede først ind i pitten mod slutningen og fræsede direkte ud på banen og på kun tre omgange fik han kørt næsthurtigste tid.

Løbene på Jyllands Ringen starter i dag ved middagstid, med Shoot-Out i DTC.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her