Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Alesi kvitter DTM

DTM 
04/09/06 

DTM- med svada
Før denne sæsonstart var der mange, der undrede sig over, at Jean Alesi med sit kendte, latinske temperament accepterede nedrykningen til en 2005-bil i Mercedes' DTM-lejr.
 

Selv om den franske stjerne har kørt en glimrende sæson, holder han imidlertid heller ikke til degraderingen én sæson længere. I et interview med Autosport vælter alle skeletterne ud af skabet, og det er en tydeligt frustreret Alesi, der får luft for sin harme og annoncerer sin afsked med DTM efter denne sæson.


Jean Alesi vender nu DTM serien ryggen!
(Foto: DTM.de)

"Jeg er ikke hvem som helst, og jeg har stadig stor lyst til at køre. Men det bliver ikke for Mercedes i DTM, for jeg kan ikke acceptere ikke at få det bedste materiel. Jeg er blevet betalt godt af Mercedes i de forløbne fem sæsoner, og jeg ønsker ikke at sige noget ondt om en så loyal arbejdsgiver. Alligevel har jeg aldrig forstået, at jeg med min erfaring ikke har haft mere at sige omkring opsætningen af bilen. Når der skulle testes, har det altid været andre kørere, Mercedes har lænet sig op ad. I alle disse år tror jeg, det er blevet til i alt fem testdage. Fem! Mine forslag til forbedringer er på samme måde blevet mødt med hovedrysten af ingeniører, der har sagt, at bilen skal være sådan. Jeg er professionel og giver alt, hvad jeg har i mig resten af sæsonen, men så er det også slut," siger Alesi til Autosport.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Jean Alesi
  •