Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Ternvalt forsætter i DTC

DTC Cup 
31/08/06 

Jesper Ternvalt forsætter i DTC serien i resten af sæsonen. Flere ting er faldet på plads for Jesper Ternvalt, hvilket muliggør deltagelse i DTC i resten af sæsonen.
 

Jesper Ternvalt har ændret mening om sin deltagelse i DTC serien. Her har Jesper Ternvalt hidtil kørt i Privat cuppen, og det gør han også i resten af sæsonen. Oprindeligt var det meningen at Jesper Ternvalt ville skifte klasse og køre i Special Saloon resten af året. Men fordi der arbejdes med planer om et nyt projekt i DTC i næste sæson, er det blevet muligt med hjælp fra sponsorer at forsætte resten af sæsonen i år i DTC. Det sker selvfølgelig af hensyn til sponsorerne, og også for at få opsamlet endnu mere erfaring i klassen.

Siden seneste afdeling på Ring Djursland, er bilen derfor blevet serviceret godt og grundigt. Blandt andet er der bestilt helt nye speciallavede trækaksler til bilen. Netop trækakslerne har været et af de problemer som teamet har måttet slås med i denne sæson. Desuden er der fundet flere andre fejl som opstod på Ring Djursland, og som nu også er rettet. Og nu håber hele JT Racing teamet at det går op i en højere enhed for Jesper Ternvalt.


Jesper Ternvalt
(Foto: Motorsporten.dk)

Jesper Ternvalt udtaler at de seneste uger har været meget heftige. Både med hensyn til planerne for resten af sæsonen og ikke mindst for den kommende 2007 sæson. Derfor skal teamchef Flemming både have en stor buket roser, og et gevaldigt klap på skulderne idet meget af arbejdet været overladt til Flemming, som har trukket det helt store læs i denne periode og som har arbejdet næsten i døgndrift for at få samlet alle tråde.

Forberedelserne i de seneste uger har været store. Først havde man et udgangspunkt, nu er situationen en anden. Bilen er derfor klargjort efter alle kunstens regler, således at teamet møder velforberedte op til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen, hvor der jo køres dobbelt afdeling denne gang.

”Vejrudsigten ser ikke alt for god ud, men det gør ikke noget for mit vedkommende.” – udtaler Jesper Ternvalt.
”Vi som kørere skal kunne køre i al slags vejr, hvad enten det er tørt eller vådt. Jeg har aldrig haft noget i mod at køre i regnvejr eller på våd bane. Nu håber vi på at fuldføre denne gang og så få nogen points og erfaring.”

Dons

Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •