Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Syver Race Cup

Bollerslev i ny 'indramning'

Syver Race Cup 
31/08/06 

- og på mesterskabskurs
Ved det foregående løb for Syver Race Cup klassen, blev sikkerhedsburet på Henrik Bollerslevs racer kendt i strid med reglementet, derfor har Team Lindholmbiler nu skiftet det ud med et helt nyt.
 

Med det nye bur på plads, er Bollerslev igen klar til at tage kampen om mesterskabet op, når Syver Race Cup klassen denne weekend deltager i Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.


Henrik Bollerslev er igen klar til at deltage i Syver Race Cup mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

På trods af at Bollerslev mistede de to foregående afdelinger, ligger han så godt til i mesterskabet, af han faktisk godt kan køre lidt taktisk, og alligevel vinde mesterskabet.
Men da Syver Race Cup klassen denne weekend får besøg af deres norske klassekollegaer - LoCost klassen - så garantere Bollerslev at han giver sig 100%!

Da nordmændene var hernede sidste år, blev det til to norske heat sejre, noget som Bollerslev vil prøve at lave om på i år - de skal ikke få sejrene foræret, garantere han!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Henrik Bollerslev
 • Team Lindholm Biler
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her