Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Peter Vesti og Peugeot'en

Special Saloon Car
Gruppe 1 

30/08/06 

-er Grand Prix-klar
Når Special Saloon Car-klassen tørner ud i kamp i weekendens Grand Prix Danmark, er Peter Vesti blandt favoritterne i gruppe 1 - og denne gang i hans Peugeot 306.
 

Toyota Corolla'en fik sig som bekendt nogle knubs ved seneste løb på Ring Djursland og er nu ved blive opdateret til seneste specifikationer. Peugeot'en, der i øvrigt er til salg, bliver derfor kørt af garagen, for der placeringer i den samlede stilling på spil. Vinderchancerne er forspildt for i år, men andenpladsen i gruppe 1 er absolut inden for rækkevidde. Kim Morgan Jensen, der indtager dén position for tiden, er kun 7 point foran og står til at skulle smide de 6 point væk for dårligste resultat.


"Udlejes" står der på motorklappen, men for den rigtige pris kan Peugeot'en erhverves. Bilen står som banebil, men kan såmænd ombygges til rally.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men ud over pointene satser Vesti også på at gøre sig gældende i løbene. Hidtil har han hørt til blandt gruppe ets hurtigste og den rolle vil han gerne indtage også denne weekend.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •