Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kort, men udbytterig test

Danish
Touringcar
Challenge 

30/08/06 

Den Blå Avis Fleggaard Racing forbereder sig til Grand Prix Danmark
Forberedelserne til Grand Prix Danmark denne weekend er i fuld gang. I går eftermiddags testede Den Blå Avis Fleggaard Racings Henrik Lundgaard på FDM Jyllandsringen som led i de indledende manøvrer.
 

Testen forløb efter planen - sådan da.

"Vi havde i forvejen ikke meget tid på banen, og vi mistede lidt, da en bil smed olie på banen", fortæller Henrik Lundgaard til team.dba.dk.

"Men nu har vi mere overskud og masser at arbejde med, når vi skal teste igen senere på ugen", fortæller Lundgaard videre.


(Foto: Kim Igel)

Under testen havde BMW 320si med nummer 8 på siden for første gang hele 45 kilos succesballast, som Lundgaard skal trækkes med efter løbene på Ring Djursland.

"Det kan virkelig mærkes - så nu håber vi på regnvejr ligesom på Ring Djursland. Så gør de mange kilo ikke så ondt", fortæller Lundgaard med risiko for at gøre sig upopulær hos arrangører og publikummer.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
 • Henrik Lundgaard
 • Team Den Blå Avis
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her