Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Sylvest går efter en top 10-placering

Danish
Touringcar
Challenge 

30/08/06 

Sæsonens vigtigste motorløb står for døren. I den kommende weekend køres det traditionsrige Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen, og her er Sylvest Motorsport naturligvis også at finde i startfeltet. Ikke bare én, men hele to gange, for både lørdag og søndag køres der nemlig DTC-afdelinger med hver sin shoot out, pre-finale og finale.
 

”Målsætningen for weekenden er, at vi mindst skal gå videre til den anden shoot out-runde, slutte mellem de tre første i privat cuppen og så ellers se, hvad det kan blive til i det generelle resultat,” siger Jesper Sylvest. ”Forhåbentlig kan det blive til en top 10-placering.”

Den lange nordsjællænder betegner målsætningen som realistisk. Siden det sidste løb på Ring Djursland, hvor man viste masser af fart i den annullerede shoot out-kvalifikation, har mekanikerne gennemgået den lyseblå racerbil fra A til Z.

”Vi har nogle forbedringer til set-uppet, som vi forventer, kan give os noget, og inden det går løs med shoot out, har vi hele to træninger, hvor vi kan få det prøvet af,” siger Jesper Sylvest.

”I forbindelse med det sidste race fandt vi jo speeden, og den speed forventer vi også at have på Jyllandsringen, ikke mindst fordi det er en bane, hvor BMW’en har vist sig at være bedre. Selv om jeg ikke rigtigt følte, at jeg havde farten til det første løb, så synes jeg, at det ser positivt ud.”


Jesper Sylvest satser på en top 10-placering ved Grand Prix Danmark.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Den foreløbige vejrudsigt taler om regnvejr, og netop regnvejr formåede Sylvest Motorsport jo at klare sig godt i ved det sidste løb på Ring Djursland.

”Men vi vil altså helst have et tørvejrsløb,” slår Jesper Sylvest fast. ”Det giver mindre kaos, og når vi har et stramt program med løb både lørdag og søndag, så er det altså bedst med tørvejr.”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Sylvest
 • Sylvest Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS