Formel 1-kalenderen klar

Formel 1
29/08/06

To løb ud - Spa tilbage
FIA har i dag udsendt den endelige kalender for 2007 som kommer til at få 17 løb. To europæiske løb er blevet droppet, mens der igen er plads til populære Spa-Francorchamps.

Sæsonen starter igen ud med løb i Melbourne, som det det var forventet. Melbourne kunne ikke i denne sæson have årets første Grand Prix, da byen på samme tid var vært for Commonwelth-legene. Det belgiske Grand Prix blev aflyst igen som følge af forskellige problemer, men der gøres igen i 2007 et nyt forsøg, hvor der køres Europa-finalen på den legendariske bane.

To løb er imidlertid gledet ud - det er San Marino Grand Prix'et på Imola, samt det europæiske Grand Prix der normalt har været afholdt på Nürburgring. Fremover deles det tyske Grand Prix mellem Hockenheim og Nürburgring. Dog er der stadig et hul i kalenderen på en måned mellem løbet i Bahrain og den foreløbige Europa-premiere på Catalunya-banen. Derfor er der spekulation om Imola alligevel får sneget sig med.