Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Testforbudet ophævet

Formel 1 
29/08/06 

Nu hvor testforbudet igen er ophævet, er hele Formel 1 feltet igen klar til at teste. Og det kan være vitalt inden de sidste 4 GP’er i denne sæson.
 

De næste 3 dage – startende i dag – er hele Formel 1 feltet tilmeldt én 3 dages test på Monza. Monza hvor der om 1½ uge køres det sidste GP på europæisk grund i år. Efter et 3 ugers testforbud, er der ganske givet mange ting som testes, afprøves og optimeres.

Fra flere teamchefer meldes der om travlhed. Testen er selvfølgelig planlagt til yderste detalje, og selvfølgelig håbes der på et godt vejrlig og ikke for mange uheld under testforløbet. Pat Symonds og Briatore ligger ikke skjul på at der er flere ting der skal testes. Blandt andet en ny motorevolution. Pat Symonds siger også at man arbejder med et alternativ til de nu forbudte massedæmpere. Men også som flere andre teams, en test der skal bruges til at teste dæk.


Honda vil teste 2007 motor på Monza
(Foto: Honda Racing F1)

Fra Honda forlyder det at man blandt andet vil teste en ny motorudvikling. Faktisk siger Honda mellem linierne, at det er 2007 motoren der skal testes, således at man har – forhåbentligt – en supermotor klar til næste sæson, især set til det nye reglement hvor motorudviklingen i stor grad bliver fastlåst.

Det ser ud til at Red Bull vil nøjes med 2 dage på banen. I hvert fald er der forlydender om at de først er fremme ved banen i løbet af i eftermiddag. Hos Ferrari vil Luca Badoer og Felipe Massa teste i dag, mens Michael Schumacher ventes at teste onsdag.

Dons

Læs mere om:
  • Monza
  •