Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Et skridt i den rigtige retning

Le Mans
Series 

03/09/06 

Donington Park-løbet havde sine lyspunkter for Jens Møller
Det kan godt være, at Jens Møller og det øvrige Lister Storm Racing i weekendens Le Mans Series-løb på Donington Park ikke fik det ternede flag at se for tredje løb i træk, men derfor var Lister Storm Racings britiske hjemmebaneløb alligevel et skridt i den rigtige retning.
 

”Vi fik vist, at vi har den nødvendige downforce på bilen, så nu mangler vi ikke så meget til de andre,” reflekterer Jens Møller.

”Vi var bare tre sekunder fra Pescaroloen, så vi har også formået at finde noget tid, men desværre var vi uheldige i hele weekenden. Vores Dunlop-dæk viste sig at være gode nok, når bare vi brugte dem over længere perioder, for i racet fungerede de godt, selv om vi endnu ikke rigtigt kan hive et sekund eller to ud af dem under tidtagningen. Men vores fart var rimelig fornuftig, og når man kikker på resultatet, kunne vi godt have sluttet længere fremme, hvis motoren havde holdt.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Donington Park
  • 27/08/06 - Donington Park - LMES
  •