Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car - Gruppe 1

Grand Prix-klar

Special Saloon Car
Gruppe 1 

29/08/06 

-Johnny V. Nielsen
Så er det ved at være Grand Prix-tid – løbet alle danske racerkørere med respekt for sig selv vil vinde. Det gælder naturligvis også for Johnny V. Nielsen og hans hurtige Peugeot 306 Special Saloon Car, der håber at fortsætte de gode takter fra forrige løb på Ring Djursland.
 

Her kørte den midtsjællandske Peugeot-forhandler sig til en tredjeplads og sæsonen anden gruppe 1-sejr. Den første sejr kom i øvrigt ved Jyllands-Ringens åbningsløb i foråret, hvor denne weekends storløb afvikles. Desuden har han altid befundet sig godt på banen i det midtjyske.


Johnny V. Nielsen har tidligere vist sig som et stærkt kort på Jyllands-Ringen. Her holder han i pole ved årets åbningsløb i april. Det er i øvrigt teamkammeraten Peter Vesti, der flankerer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Peugeot’en meldes i kampklar stand, hvilket bl.a. inkluderer den rigtige gearing, der ikke var tilgængelig ved forrige løb. Men alt skal klikke, for konkurrencen er hård. Udover teamkammeraten i VestiVejlebo Racing Peter Vesti, der denne gang vender tilbage til sin Peugeot 306, så har DTC-køreren Jesper Ternvalt meldt sin ankomst i SSC-klassen med sin Citroën Xsara.
Med optimismen helt i top glæder Johnny V. Nielsen sig til weekendens løb, der tæller en række spændende biler og kørere. Endnu en gruppesejr vil derfor være så meget desto mere værdsat.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • Johnny Vejlebo Nielsen
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •