Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Essex vil have førstepladsen tilbage

Danish
Touringcar
Challenge 

28/08/06 

- og beholde dem de har!
For Team Essex er planen for Grand Prix Danmark på Jyllands Ringen den kommende weekend, ganske klar: Casper Elgaard skal tilbage på førstepladsen i kampen om DTC mesterskabet, og så skal teamet udbygge deres forspring i Team mesterskabet og Philip Andersen skal også konsolidere sin føring i DTC cuppen.
 


John Nielsen fanget i aktion sidst DTC var på Jyllands Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Siden Sommerløbet på Ring Djursland har Team Essex været en tur på Jyllands Ringen for at teste. Og den test var teamet godt tilfredse med. "Vi var ikke så meget langsommere på banen end vi var i foråret, som vi har været de andre år", fortæller teamchef John Nielsen, "Jyllands Ringen er altid hurtigst i foråret, men i år har vi ikke tabt så meget tid som tidligere år".


Elgaard skal tilbage i front på Jyllands Ringen.
(Foto: Jeppe Rimmen)

Om lørdagen på Jyllands Ringen kører John Nielsen med 30 kg ballast og Casper Elgaard med 40 kg. Hvor meget de får i bilerne om søndagen bliver afgjort af resultaterne lørdag.

Om forventninger til løbet siger John Nielsen: "Det kunne jo være rart med tørvejr til en forandring! Men ellers er vores plan klar - vi skal have den førsteplads tilbage. Og derfor kører vi nu taktisk. Det er ingen hemlighed hvad vi gør nu - vores konkurrent har valgt at køre taktisk, og så bliver vi nødt til at gøre det samme, og bakke om den kører med flest point - altså Casper".


René Rasmussen i kamp på Ring Djursland
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det bliver selvfølgelig en tæt kamp, men vores mål er som altid at vinde - og så også slutte foran vores nærmeste konkurrent. Hvad kørerne angår, så forventer jeg at Casper kan tage føringen tilbage, og at jeg selv kan blande mig i toppen som jeg har gjort i de andre løb", fortæller John Nielsen.


Philip Andersen skal forsvare sin føring i DTC cuppen.
(Foto: Jeppe Rimmen)

I Team Essex Development er de to kørere Philip Andersen og René Rasmussen også klar til kamp. "Philip fører i DTC cuppen - og det skal han også gøre på mandag! I mesterskabet ligger han på en 6. plads og det er lidt bedre end forventet, og her skal han også søge at forsvare sin placering. René Rasmussen har haft det svært, men er ved at have styr på baghjulstrækket, hans kurve er for opadgående og jeg venter at han kan ligge lige uden for top 10", slutter John Nielsen.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her