Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Casper kører efter førstepladsen

Advan Cup 
29/08/06 

For 14 dage siden blev det seneste løb i Advan Cup’en afviklet på en regnvåd Ring Djursland. Det var nu ikke noget Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg tog sig af, for han hev to sikre første pladser med hjem, og dermed kom han også et væsentligt skridt nærmere Kim Lund der fører mesterskabet i øjeblikket.
 

Inden løbet i den kommende weekend på Jyllandsringen er Caspers bil igen blevet kigget igennem, og alt ser ud til at fungere som det skal, derfor er han helt klar på at denne her weekend, skal bruges på at få endnu flere pokaler med hjem i skabet!
Spørgsmålet er om det er muligt at hente de 11 point som han er bagud, på en enkelt weekend?


(Foto: Motorsporten.dk)

Casper kommer til Jyllandsringen med 80 kilo succes ballast, det hæmmer ham naturligvis, men engagementet er højt, og troen på endnu flere sejre lever stadig.
Og han siger at, flasker tingene sig igen, så er der intet der er umuligt.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 03/09/06 - Jyllandsringen - Advan Cup
  •