Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Motoreksplosion stoppede Møller

Le Mans
Series 

29/08/06 

Ødelagt cylinder kostede videre deltagelse
Søndagens fjerde afdeling af Le Mans Series blev en kort fornøjelse for Jens Møller og hans engelske makker Justin Keen. I løbets anden time eksploderede motoren, efter at en cylinder var blevet ødelagt.
 

”Jeg sad i bilen i mit første stint, og jeg havde vel kørt 25 omgange, hvor jeg var indenfor et sekund af de tider, som Justin kørte,” fortæller Jens Møller. ”I Craner Curve kunne jeg så mærke, at motoren ikke helt trak, som den skulle, og da jeg kørte op mod Old Hairpin, trak den slet ikke. Jeg slap gassen og fik lige akkurat kørt bilen resten af banen rundt, så jeg kunne komme i pit. Da mekanikerne tog motorhjelmen af, viste det sig, at der var olie over det hele.”

Den havarerede motor var kulminationen på en problemfyldt weekend for Lister Storm Racing. Lørdag havde man problemer med sine Dunlop-slicks, der ikke viste sig egnede til hurtige enkeltomgange – men som så i dag var bedre over distancen – men 1.000 km-løbet på Donington Park var ikke mange minutter gammelt, før man løb ind i nye vanskeligheder.

”Justin kørte sammen med en Ferrari efter to omgange, og han måtte i pit for at få bilen repareret,” forklarer Jens Møller. ”Han kørte tyve omgange, men så var der en sten, som var kommet i klemme i bremsen, så bagbremsen låste hele tiden, og så måtte han i pit igen.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Donington Park
  • 27/08/06 - Donington Park - LMES
  •