Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sport A Racing er Grand Prix klar

Danish
Touringcar
Challenge 

29/08/06 

Efter en lidt skuffende DTC afdeling på Ring Djursland, ser Sport A Racing nu frem til Grand Prix Danmark, der køres på Jyllands-Ringen den 1. til 3. september.
 

Jyllands-Ringen er en bane hvor setuppet på teamets Volvo S60 racer passer rigtig godt, og det er nok også den af de danske baner som teamets svenske kørere, Pontus Mörth, har størst erfaring med så der er grund til lidt optimisme for et godt resultat.


(Foto: Motorsporten.dk)

Før Grand Prix Danmark ligger Sport A Racing på 11. pladsen i team mesterskabet, og Pontus ligger på henholdsvis 13. og 5. pladserne i DTC og DTC Cup mesterskaberne.
Men det skal der helst rykkes rundt på den kommende weekend, og helst i positiv retning, for der skal ved Grand Prix'et køres dobbelt program, det betyder at DTC feltet skal køre to løb lørdag og to løb søndag.
Så der er lagt op til hårdt arbejde til både team, kører samt ikke mindst Volvo raceren.

For at være så velforberedte til weekendens løb som muligt, valgte teamet at springe en planlagt test over, for i stedet at sende Volvo motoren en tur til Sverige, hvor den gennem gik en 'præventiv' vedligeholdelse hos Volvos motorsports afdeling.

Ifølge teamchef Kent Bo Steffensen, så kan vejret godt gå hen og blive lidt af en joker ved dette års Grand Prix, hvilket måske kan bringe Pontus og Sport A lidt længere frem i feltet.

Grand Prix Danmark tidsplan:

Fredag den 1. september:
15:50 - Fri træning

Lørdag den 2. september:
10:00 - Træning
12:00 - Kvalifikation - Shoot out
15:30 - Pre finale
16:15 - Finale

Søndag den 3. september:
11:05 - Træning
12:00 - Kvalifikation - Shoot out
15:00 - Gridshow
15:25 - Pre finale
16:15 - Finale


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Pontus Mörth
 • Sport A Racing
 • Jyllandsringen
 • 03/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her