Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Jan Magnussen på Pole Position i USA

Grand Am 
26/08/06 

Jan Magnussen satte hurtigste tid af alle, da kvalifikationen til næstsidste afdeling i Grand-Am mesterskabet blev afviklet på Infineon Raceway (tidl. Sears Point) i Californien, USA.
 

For Jan Magnussen var det karrierens første Pole Position i Grand-Am serien, da det normalt har været team SunTrust Pontiac-Riley faste kører, sidste års mester, Max Angelelli der har kvalificeret bilen.


(Foto: Christina Bergdahl)

Men Jan Magnussen har været indkaldt som forstærkning for Angelelli i de løb, der ikke faldt sammen med Magnussens øvrige forpligtelser og han kvitterede altså for tilliden ved at sætte bilen på Pole Position i et felt bestående af hele 25 sportsvognsprototyper.


(Foto: Christina Bergdahl)

Med kun 2 løb tilbage i mesterskabet er Max Angelelli kun 29 point efter mesterskabsførende Bergmeister og Jan Magnussen vil gøre alt for at hjælpe Angelelli til endnu et mesterkab. ”Jeg er rigtig glad for at sætte bilen på Pole” fortæller Jan Magnussen. ”Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe Max (Angelelli – red.) til mesterskabet. Jeg vil presse hårdt på fra starten af løbet og forsøge at holde mig væk fra problemerne og så give bilen til Max i føreposition, så han kan køre den hjem. Bilen kører perfekt og det er den bedste bil jeg nogensinde har kørt på den her bane”.

Løbet afvikles tidligt søndag morgen dansk tid.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Sears Point
  •