Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Ingen FR2000 racere til Grand Prix Danmark

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

25/08/06 

Formel Renault Scandinavian CupLøbsarrangør og promoter Peter Elgaard havde op til denne sæson lovet Formel Renault 2.0 Nordic Series kørerne to afdelinger i Danmark, men det har deltagerne i klassen ikke bakket op.
 

På grund af alt for få tilmeldte kørere til Formel Renault klassen, han man valgt at droppe klassen til Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen den 1. til 3. september.

Et af de få teams der havde tilmeldt en kører var Team Aarhus Racing, der har Steffen Møller i raceren, og de er meget skuffede over konkurrenternes manglende interesse for at deltage i løbet.
Man bare fordi klassen ikke får lov til at starte, betyder det ikke at TAR bliver hjemme, de vil være at finde på banen og teamchef Niels Brøchner oplyser i den forbindelse:
"Desværre får Team Aarhus Racing ikke mulighed for at vinde, og genvinde, Grand Prix sejren i Formel Renault 2.0 da de svenske, og nogle danske kørere, ikke tør komme til Danmark, og der er derfor ikke er biler nok til start i denne klasse. Vi stiller derfor op uden at vores kommende Nordiske Mester Steffen Møller kommer i kamp, selvom han langt hellerer ville have kørt løbene. Steffen kommer på denne måde kommer endnu tættere på det nordiske mesterskab. Han fører nu med 29 point og der er 40 point tilbage at køre om. Til gengæld vil der være god mulighed for at få en snak med Steffen. Vi udstiller selvfølgelig alle bilerne, men på banen vil det alene være vores veldekorerede Formel 1800 racere der kan ses, vi har udvidet teamet til ialt 3 biler med Ole Lindegaard som spyspids."


Steffen Møller kommer ikke til start i Formel Renault 2.0 Nordic Series i forbindelse med Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

TAR vil dog forsøger at skaffe en bil i en anden klasse til Steffen Møller, så der bliver måske alligevel en mulighed for at se ham på banen.

Grand Prix Danmark har dog stadig et flot program, selv om Formel Renault 2.0 Nordic Series ikke kommer, her er hovedbegivenheden selvfølgelig Danish Touringcar Champoinship der traditionen tro kører dobbelt løb.
Det vil sige at der bliver kørt både træning, shoot out, pre finale samt finale både lørdag og søndag.

Udover DTC serien, deltager følgende klasser ved Grand Prix Danmark:
Advan Cup, Clio Cup, Special Saloon Car, Gruppe N2, Super Cup, Syver Race Cup samt Formel 1800.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 02/09/06 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge - DM
  •