Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Første sejr til Reimersø

Saxo Cup 
23/08/06 

Cirka halvandet år efter sin debut vandt Nick Reimersø sin første sejr i Saxo Cup klassen, det skete i søndags i forbindelse med løbene ved Padborg Endurance.
 

For Nick, der er søn af teamejer og kører Henrik Poulsen fra HP Racing, begyndte motorsportskarrieren i go kart, hvor han deltog i POP2 og A klasserne i perioden 2000 til 2004.
I 2005 sadlede han som 17 årig om til biler, og debuterede i Citroën Saxo Cup. Hele den første sæson var en stor lære periode, hvor han konstant udviklede sig i positiv retning, og han sluttede mesterskabet på 18. pladsen ud af de 30 kørere der deltog i klassen.

Her i 2006 sæsonen fortsætter Nick de gode takter i Saxo Cup raceren, og ved klassens løb denne weekend på Padborg Park kom så karrierens foreløbige højdepunkt.
Allerede i tidtagningen viste Nick at han var godt kørende på Padborg Park, da han satte næsthurtigste tid på den regnvåde bane.


Nick Reimersø på vej mod sin første sejr i Citroën Saxo Cup.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den gode start placering blev efter nogle hårde dueller fulgt op af en 1. plads i det første af weekendens løb, hvor han kom i mål næsten 3 sekunder foran løbets nummer 2.

Startplaceringen til andet løb blev ikke udnyttet helt så optimalt, men alligevel kunne Nick efter de 12 omgange slutte løbet inde i top 6.


Nick Reimersø's eneste kommentar efter at have været øverst på podiet var: "Det vil jeg gerne prøve igen!"
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens to top placeringer, sammen med de øvrige flotte resultater denne sæson, hvor han en gang tidligere har været på podiet, bevirker at Nick nu er på 9. pladsen i mesterskabet.
De tre nærmeste konkurrenter foran ham i mesterskabet ligger alle inden for 5 point at Nick's score, så de skal ikke føle sig for sikre på deres placeringer - de har en 'sulten' ung mand i hælene.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Nick Reimersø
 • HP Racing / Henrik Poulsen
 • Padborg Park
 • 20/08/06 - Padborg Park - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her