Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hvem bliver BMWs 3. kører?

Formel 1 
22/08/06 

Efter at Robert Kubica blev opgraderet til Grand Prix-kører, har BMW manglet en tredjekører. Det var meningen at den unge tyske kører, Sebastian Vettel skulle have kørt for dem i Ungarn, hvis ikke det var for en beskadiget hånd.
 

Tyskeren var nemlig så uheldig at skade sin hånd under et Formel Renault-løb. BMW Sauber-teamet har tidligere testet Vettel og det er også ventet at han står øverst på deres liste af kørere til weekendes løb i Istanbul. I BMWs seneste bulletin frem mod weekendens løb nævnes der intet om hvilke planer de har for deres 3. racer, hvilket selvfølgelig giver anledning til en lang række spekulationer. BMW meddeler at der ikke er truffet nogen endelig beslutning.


Sebastian Vettel er en af front-runnerne i det europæiske Formel 3-mesterskab
(Foto: F3 Euroseries)

Alt tyder dog på at det bliver Vettel - under forudsætning af at FIA tildeler den 19-årige kører en superlicens. Han er yderligere også helt på toppen efter at have sikret sig to sejre i det europæiske Formel 3-mesterskab på Nürburgring i den forgangne weekend.

Benji

Læs mere om:
  • 27/08/06 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  •