Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyotas hemmelige våben

Formel 1 
23/08/06 

- til Tyrkiets Grand Prix
I et forsøg på at fremme deres præstationer i Formel 1 sammenhæng, har Toyota teamet udviklet nye aerodynamiske tiltag på deres racere, forud for Tyrkiets Grand Prix den kommende weekend.
 

Udover at nævne at der er tale om ændret design rundt om frontvingen, så vil Toyota folkene ikke ud med detaljer om hvad det er helt specifikt de har lavet, så det får man først at se når racerne kører ud til de fri træninger på fredag.

Pascal Vasselon fra Toyota teamet, med titlen "senior general chassis manager", er også meget spændt på hvordan banens asfalt har udviklet sig siden sidste år. Her tænker han specielt på hvor hård asfalten vil være ved dækkene, da man forventer at at hastighederne bliver højere end sidste år, hvor der allerede var problemer med at få dækkene til at holde.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • Istanbul Park
  • 27/08/06 - Istanbul Park - Formel 1 - FIA F1
  •