Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Tom Kristensen satte til

DTM 
20/08/06 

DTMDer har ikke været meget at glæde sig over for Tom Kristensen og Audi, siden danskeren for godt en måned siden udgik fra en sikker førsteplads i DTM-løbet på Brands Hatch på grund af defekt hjulophæng. Søndagens DTM-løb på Nürburgring endte med en femteplads efter en række nye uheld, der kan koste Tom Kristensen mesterskabet.
 

Fra en startplacering som nummer to fik danskeren ellers i regnvejr den bedste start og så ud til at skulle gå forbi Pole-sitter Bruno Spengler, Mercedes, men så stod Kristensens Audi pludselig stille.

”Jeg ved ikke, hvad der sker. Jeg kommer faktisk bedre fra start end Bruno, men så får jeg bare vildt meget hjulspin på det våde underlag og rører mig ikke ud af stedet. Måske sker det i forbindelse med, at jeg rammer den ekstra glatte startlinie, i hvert fald er jeg i første sving helt nede som nummer otte. Herfra er det op ad bakke, og da jeg kommer op som firer, får jeg pludselig problemer med vibrationer i bilen. Jeg begynder at komme for langt i nedbremsningerne, og til sidst blokerer bilen helt i indgangen til det første sving efter langsiden. Jeg mister en placering til Jean Alesi og må resten af løbet bare koncentrere mig om at få min A4 hjem. Det er et skidt resultat, og med Spenglers anden sejr i træk samt en andenplads til den mesterskabsførende Bernd Schneider ser Mercedes desværre rigtigt giftige ud før de sidste fire løb,” siger en slukøret Kristensen fra Nürburgring.


Tom Kristensen i duel med Timo Scheider og Jean Alesi
(Foto: Audi Motorsport)

I parentes ville danskeren med en førsteplads fra Brands Hatch have ført mesterskabet med 45 point, det samme som Bernd Schneider. Næste løb er 3. september på Zandvoort i Holland.

Læs også:
Nürburgring - Løbsresultat

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 20/08/06 - Nürburgring - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS