Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Kiesa tæt på sensationen

DTM 
19/08/06 

DTMDet blev en rigtig god kvalifikation for Nicolas Kiesa, der i sin DTM-debut har virkelig har indfriet forventningerne. Som den bedste 2004-kører gjorde danskeren sig godt bemærket. Og det kunne have været blevet endnu bedre.
 

"Jeg havde en meget god første omgang på det første sæt dæk. Setup'et var præcis som jeg håbede det ville være. På det andet sæt lavede jeg en mindre fejl på mit første forsøg. På den næste omgang var jeg 4/10 hurtigere da jeg lavdede en fejl på de bagerste langside. Ellers ville jeg have været med i den anden kvalifikation. Jeg er tilfreds med at være den bedste kører blandt 2004-bilerne, men det er en skam at jeg ikke kom med i den anden kvalifikation," siger Nicolas Kiesa.


Nicolas Kiesa havde endnu en god dag på Nürburgring
(Foto: Audi Motorsport)

Der har i det hele taget været rigtig gode forhold omkring Kiesa. Han er faldet meget godt til i teamet. "Teamet er helt oppe at køre over det. Der var blot forventning om at jeg skulle tage det pænt og at det var svært at køre DTM og alt det der, men det har ikke været noget problem. Min engineer, som oprindelig kommer fra Audi Sport er også meget god til at tage nogle initiativer til opsætningen, og det hjælper utrolig meget," siger han fra den tyske bane.

De to danskere kan følges på Viasat Sport 1 i morgen fra klokken 13.55.

Benji

Læs mere om:
  • 20/08/06 - Nürburgring - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS