Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Spengler overlykkelig

DTM 
19/08/06 

DTMFor en lille måneds tid siden hentede den canadiske kører sin første DTM-sejr på bybanen Norisring. Og i denne weekend fulgte han stærkt op med at sætte pole position i en skarp duel blandt de to mesterskabs-favoritter.
 

"Min første pole position i DTM - jeg er overlykkelig. Først sejren på Norisring, og i dag pole - det er utroligt. Min sidste omgang var perfekt. Min bil var sensationel," lød det fra en ganske glad canadisk DTM-kører der for tiden ligger nummer tre i det samlede mesterskab.


Spengler hentede sin første DTM-pole i dag
(Foto: DTM)

Den førende i DTM-mesterskabet, Bernd Schneider var også meget godt tilfreds. Han satte en rigtig god tid der kunne have set ud til at holde hele vejen inden Tom Kristensen og Spengler gjorde det en tak bedre. "Jeg er meget tilfreds med min kvalifikation, selvom jeg gerne ville have været helt med fremme. Da jeg på min første omgang kørte af, blev et sæt dæk ødelagt, havde jeg kun et sæt til overs til de sidste omgange, så derfor kunne jeg ikke reagere mere," forklarer han.

Benji

Læs mere om:
  • 20/08/06 - Nürburgring - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS