Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Kasper prøver kræfter med langdistanceløb

Danish Endurance
Championship 

18/08/06 

DEC - Danish Endurance Championship- Nordjyden kører BMW med teamchef i fire-timers løb
Der er ingen tid til hvile for Den Blå Avis Fleggaard Racings Kasper Jensen. Allerede weekenden efter den seneste afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup, skal han atter i aktion.
 

Det sker på søndag, når både den øjeblikkelige toer i Fleggaard Renault Clio Cup og teamchef Benny Lau Andersen sammen tørner ud i DEC, Danish Endurance Championship. Med sig har de også Klaus Q. Lausen, grundlæggeren af Fleggaard Leasing.

"Jeg tror det bliver skide skægt, det bliver race på en anderledes måde", siger Kasper Jensen til team.dba.dk.


(Foto: Kim Igel)

Det er dog ikke kun selve løbet, Kasper Jensen ser frem til. Også den i forvejen muntre stemning i teamet vil få en ekstra dimension efter løbet på Padborg Park i weekenden, mener Kasper Jensen, Aalborg.

"At skulle køre med Benny bliver godt, så har jeg jo noget at mobbe ham med, når han driller os nordjyder for meget. Alt i alt glæder jeg mig meget til weekendens løb og ser frem til at skulle køre sammen med Benny og Klaus", siger Kasper om sine to sønderjyske medkørere.

For den sønderjyske teamchef Benny Lau Andersen er det ikke første møde med Padborg Park. Han har tidligere kørt DEC i en Renault Clio og har netop testet den BMW M3 E36, trioen skal køre denne weekend.

"Det bliver så sjovt. Vi kører kun med for sjov, fordi vi [Klaus Q. Lausen og Benny Lau Andersen, red.] vil prøve at være racerkører for en dag", siger Benny Lau Andersen, der dog har et helt klart mål med weekendens løb:

"Vores omgangstider på Padborg Park til testen var nu ikke til at skrive hjem om, men kommer vi og bilen hele i mål, er det jo også en sejr i sig selv", siger Benny Lau Andersen.

I den nye danske langdistanceserie skal mandskaberne over fire timer kæmpe om at tilbagelægge flest omgange på Padborg Park. Undervejs er der pitstops, hvor der skiftes kører på bilerne, hvor der tankes op og eventuelt skiftes dæk.

Flere og flere fatter interesse for denne del af motorsporten, og med 25 tilmeldte biler er feltet på Padborg Park det hidtil største i serien.

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 20/08/06 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS