Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

JH Motorsport klar til 3. afdeling af DEC

Danish Endurance
Championship 

18/08/06 

DEC - Danish Endurance ChampionshipNår 3. afdeling af Danish Endurance Championship (DEC) i den kommende weekend afvikles på Padborg Park, er JH Motorsport selvfølgelig med.
 

Teamet, og dets 3 kørere Danny Rasmussen, Niels Carl Nielsen og Jens Hansen, glæder sig til at komme i aktion igen efter sommerpausen – en pause som kørerne har brugt til at lade op, såvel fysisk som mentalt. Teamet forventer, at det igen kan blive til en placering på podiet, som det blev, da 2. afdeling af DEC i juni blev afviklet på Ring Djursland.


(Foto: Mølgaards Sportsfoto)

Padborg Park vækker gode minder hos teamet, idet teamet i sidste efterårs prøve på DEC – Mini LeMans – opnåede en opsigtsvækkende 2. plads. Teamets optimisme er også begrundet i, at teamet dels har fået en bedre racerbil siden sidste år, og dels at teamet har testet flere gange på Padborg Park med den nye racer. Endelige har teamet igennem 2006 sæsonen løbende fået mere erfaring med raceren, som også er blevet udviklet og forbedret efterhånden som erfaringerne er kommet i hus. Så selvom konkurrencen er blevet hårdere i 2006, tror teamet på, at det igen bliver til et top-resultat, idet både kørerne og teamets racerbil er godt forberedte og fit-for-fight.

Tidsplanen for weekendens arrangement er:
Kl. 950 – 1050: træning og tidtagning
Kl. 1215 – 1615: løb – 3. afdeling af DEC

Per Mølgaard Andersen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 20/08/06 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS