Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Sommerløb i regnvejr

Saxo Cup 
18/08/06 

Nick Reimersø og Henrik Poulsen ankom med en god portion optimisme til sommerløbet på Ring Djursland.
 

Træningen brugte Nick Reimersø på at køre den nyrenoverede motor til, mens Henrik Poulsen flot kunne slutte af på en 3. plads.


(Foto: HP Racing)

Til tidtagningen var der for begge kørere gode forhåbninger om gode startplaceringer til begge søndagens løb, men både Nick og Henrik døjede lidt med bremserne og måtte begge nøjes med startplaceringer i den bedre halvdel af feltet dvs. startplaceringer som 7er og 8er til Nick og to startplaceringer som 6er til Henrik.

1. heat
Nick Reimersø fik en ok start, men blev låst inde og måtte derfor lade Peter Johannesen passere. Efter at have været holdt tilbage af Peter en hel del omgange kunne Nick endelig klemme sig forbi for enden af langsiden, og han måtte herfra optage jagten på førergruppen som havde lagt en del afstand. Efter flot opkørsel kunne Nick hægte sig på de førerne, sætte løbets hurtigste tid og på sidste omgang overhale sin far, Henrik Poulsen, for at overtage 6. pladsen.


(Foto: HP Racing)

Henrik Poulsen fik ligeledes en god start, selvom han kiksede anden gearet. Han fik kørt sig forbi Rudi, som startede 5er, senere tog Rudi Larsen dog sin placering tilbage efter en tæt kamp skærm mod skærm.

2. heat
Regnen havde taget til, og det var med regnvejrsdæk at søndagens andet Saxo Cup løb blev afviklet. Her fik Nick Reimersø en halvskidt start, og det viste sig også hurtigt at der var problemer med bremserne, i og med at trykket i bremsen kom og gik. Nick mistede en placering og måtte skuffende passere det ternede flag på en 9. plads.


(Foto: HP Racing)

Henrik Poulsen fik igen en god start og lå i tæt kamp med både Rudi Larsen og Peter Johannesen. Det lykkedes Peter, efter intens kamp, at tage en placering fra Henrik som måtte nøjes med en 7. plads.

Alt i alt en tilfredsstillende weekend trods det at begge kørere havde håbet på placeringer i top 5. Kampen bliver taget op igen i næste weekend, hvor Nick og Henrik også deltager i DEC, dette gør de sammen med Steffen Larsen i en ældre version af Saxo’en, nemlig Citroen AX sport, hvor de i sidste DEC afdeling sluttede af på en flot 3. plads.

HP Racing


Læs mere om:
 • Ring Djursland
 • 13/08/06 - Ring Djursland - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her