Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Kiesa klar til DTM

DTM 
17/08/06 

DTMOvertager Bleekemolens plads
Nicolas Kiesa er nu blevet bekræftet som DTM kører i weekendens løb på Nürburgring. Her overtager han sædet som Olivier Tielemans og Jeroen Bleekemolen har haft hos Futurecom TME-teamet.
 


(Foto: Audi Motorsport)

Den tidligere Formel 1-kører får dermed debut i en af verdens hårdeste touringcar-mesterskaber. Danskeren har kendskab til touringcar fra DTC, men ellers har det mest været i sportscar at Kiesa har slået sine folder siden formel-drømmen blev parkeret.

Bleekemolen har vist at han havde godt potentiale, men hollænderen kunne ikke finde pengene til at kunne fortsætte i det private Audi-team. "Samarbejdet med Jeroen var fremragende og har hjulpet os, da vi er nye i DTM er vi kommet i den rigtige retning," siger teamchef Dr. Colin Kolles. "Derfor er det med skam at vi må erkende at han ikke kan køre for os længere. Samtidig er vi glade for at kunne give Nicolas Kiesa, som vi kender fra Formel 1, en chance i DTM," slutter han.

Dermed kommer der endnu mere fokus på weekendes løb på Nürburgring hvor antallet af danskere i aktion - og som alle kan følges på TV - er oppe på 9!

Læs også:
29.06.2006 - Bleekemolen erstatter Tielemans
17.08.2006 - Kiesa på vej ind i Futurecom TME
16.08.2006 - Kiesa til DTM?

Benji

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  • Nürburgring
  • 20/08/06 - Nürburgring - DTM
  •      ASETEK SIMSPORTS