Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Team Lindholmbiler klar til 3. afdeling

Danish Endurance
Championship 

16/08/06 

DEC - Danish Endurance Championship- i Danish Endurance Championship
Efter de to første afdelinger i Danish Endurance Championship, der blev kørt på Ring Djursland, tager kørerne nu fat på anden sæson halvdel på Padborg Park, og her stiller mesterskabsførende Team Lindholmbiler velforberedte.
 

Nu er det jo ikke sådan, at de ikke var velforberedte til de to løb på Ring Djursland, for det var de bestemt, ligesom de vandt også dem begge to suverænt.
Det med det velforberedte skyldes derimod at teamet tidligere har testet på Padborg Park, noget der ikke var muligt for dem på Ring Djursland.

I forbindelse med testkørslerne på Padborg Park kørte teamets kørere nogle absolut fornuftige tider, og siden da er der kommer ny gearkasse i Team Lindholms Porsche GT3 racer.
Lægger man hertil at kørerne nu har meget mere erfaring med bilen, så er der bestemt grund til optimisme for endnu et topresultat.


(Foto: Motorsporten.dk)

Jan Kalmar der er den ene af de tre kørere der skal sidde bag rattet i Porschen på Padborg Park udtaler:
"Vi kører efter en sejr, men vi ved at det bliver sværere denne gang, for der kommer flere skrappe konkurrenter, så vi håber på lidt regn, da det vil passer os og Porschens opsætning fint."
De to øvrige kørere denne weekend er Henrik Bollerslev og Lasse Jacobsen, sidstnævnte er nødt til at deltage i dette løb, for at holde drømmen om at vinde mesterskabet ved lige.

Porschen har vist sig at være særdeles velegnet til DEC 4-timers løbene, faktisk så velegnet og stabil at Kalmar har fået flere henvendelser fra interesserede købere til denne biltype.

For Team Lindholmbiler bliver søndagens løb på Padborg Park det sidste med bilen i de kendte farver, den vil til sæsonens sidste løb få helt nye farver.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Team Lindholm Biler
  • Padborg Park
  • 20/08/06 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS