Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Guld, sølv og taktik på Ring Djursland

MC600
Challenge 

16/08/06 

Efter endnu en begivenhedsrig og frugtbar weekend i MC 600 Challenge serien for Team Designa Køkken var der pokaler og kloge, taktiske point til teamets Yamaha-kørere.
 

Teamets Grand Old Man, Jan Jespersen, gjorde god brug af sin moto cross erfaring og kørte linedans på en spejlglat Ring Djursland, hvor han sikrede sig en 2. plads i første heat og en suveræn 1. plads i andet heat.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

"Jeg havde sat mig for at vinde det løb," fortalte en glad Jan Jespersen efter de to flotte heat. "Jeg kørte efter pittavlen og så mig ikke tilbage. Fem omgange fra slut i andet heat skar jeg ét sekund af omgangstiden og kørte sejren hjem." Konkurrenten Kim Phillip, Suzuki, måtte se sig distanceret såvel på banen som i klassementet, hvor Jan Jespersen nu indtager andenpladsen. En nærved perfekt weekend for den hurtige Herlev-kører.

Den førende i MC 600 Challenge, Team Designa Køkkens Steven Tirsgaard, måtte føle sig noget frem i det glatte føre og kørte en 12. og 13. plads hjem i de to heats. Dermed sikrede han sig vigtige point i kampen om mesterskabet, selvom det for ham var en uvant placering. "Jeg brugte en del tid på at finde mig til rette derude," fortalte Steven efter løbet. "Ser man på omgangstiderne kørte vi stort set lige så hurtigt som de forreste, så en god start var også vigtig i dag."

Ligeledes for den stadigt bedrekørende Steen Hansen voldte det voldsomme regnvejr problemer, og også han valgte den relativt sikre rute til pointene med en 13. og 12. plads. Den taktiske kørsel må siges at være en klog beslutning i lyset af veteranen Jørgen Vendelbos styrt og derpå følgende brækkede kraveben. 'Live to fight another day' kunne passende have været dagens motto. Carsten Lund kæmpede en brav kamp og holdt sig på hjulene, dog lige uden for pointene denne gang.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Team Designa Køkken er klar igen på Jyllandsringen, 2. – 3. september!

Team Designa Køkke
Morten Kimer Hansen


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - MC600 Challenge
  •