Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Flere skuffelser for Team Go Racing

Advan Cup 
16/08/06 
Yokohama

Det var med store forventninger at Team Go Racing mødte op på Ring Djursland til weekendens løb. De tidligere strømproblemer på Leon Sørensens bil så ud til at være løst, og Gert Koustrup havde i ferien været i Holland, for at få monteret den nye og endelig rigtigt tilpassede undervogn.
 

Til lørdagens træning kørte begge kører ud med troen på at lykken nu skulle vende for teamet. Leon kørte nogle rigtigt gode tider, som hurtigt bragte ham op blandt de hurtigste. Leon nåede at konstatere at opsætningen af bilen var fin, inden han igen måtte udgå med - ja strømproblemer. Desværre var det ikke lykkedes teamet at finde det helt rigtige set-up til Gert, som døjede meget med hjulspin og voldsom understyring.

Til tidtagningen havde regnen gjort sit indtog. Den helt rigtige opsætning var stadig ikke fundet til Gerts bil, og han måtte nøjes med en 14. plads.
Mekanikerne havde arbejdet på Leons bil, som igen var klar. Han kørte igen nogle fine tider, som gav ham ret til at starte fra 4. pladsen i søndagens 1. heat.


(Foto: Team Go Racing)

1. heat blev afviklet i tørvejr.
Ved starten af 1. heat var Leon lidt for ivrig efter at komme i gang. Han lavede en tyvstart og måtte derfor inkassere en stop&go straf. Både Leon og Gert skulle derfor forsøge at køre sig op gennem feltet.
Efter en udskridning i skoven måtte Gert konstatere at han ikke havde nogen chancer for at komme langt frem. De to TGR kører måtte tage til takke med en 13. plads til Leon og en 15. plads til Gert da de kørte forbi det ternede flag.

2. heat bød endnu engang på regn.
Leon fik en god start og kom godt med frem i feltet. På 1. omgang blev han hjulpet ud på en lille skovtur ved depotsvinget, som gjorde at han mistede nogle placeringer. Da Leon senere blev idømt en straf for påkørsel af en anden deltager, måtte han nøjes med en 15. plads i weekendens sidste løb.
Gert følte at han havde fået god fart i bilen til dette heat. Opsætningen var ramt meget bedre og der var masser af greb, Gert så derfor frem til at skulle vinde nogle placeringer. Desværre kunne han parkere bilen ved depotsvinget i 8. omgang da gearskiftet knækkede.

Efter en skuffende weekend udtaler Leon: ”Det har været en rigtig uheldig weekend, hvor jeg kiksede starten og fik en tyvstart og senere fik jeg et lille skub og måtte på ”skovtur”. Begge dele kostede dyrt og i det hårde felt er det næsten umuligt at komme med igen. Jeg er dog glad for at bilen kører optimalt og vi har farten, og nu håber vi at strømproblemerne er løst for resten af sæsonen. Jeg føler mig godt tilpas i bilen, så jeg satser på et godt resultat til Grand Prixet.”

Gert Koustrup udtaler: ”Det har været en sur weekend. Det er altid lidt træls når løbene drukner i regn, og det er også synd for Djurslands motorklub, som har været ramt af 2 regnvejrs weekender i år.
Mine chancer i mesterskabet er for længst væk. Jeg har jo kørt den første halvdel af sæsonen med defekt og ikke tilpasset undervogn, så det er rart at jeg endelig har fået en som passer. Nu skal jeg bare lære den at kende, så det skal resten af sæsonen bruges på.
For Leons vedkommende kunne weekenden også have været bedre. Vi kan jo, som tidligere, se at han ikke mangler farten i bilen. Vi skal nu bare være sikre på at den fejl vi løste i elsystemet lørdag, også var grunden til alle de elektriske problemer vi tidligere har været ramt af.”

Team Go Racing


Læs mere om:
 • Ring Djursland
 • 13/08/06 - Ring Djursland - Advan Cup
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her