Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 Nordic Series

Steffen Møller udbyggede føringen!

Formula Renault
2.0 Nordic Series 

16/08/06 

Formel Renault Scandinavian CupSteffen Møller fra Holstebro førte, før weekenden, Formel Renault 2,0 Nordic Cup med 11 point. Et forspring, der nu er forøget til hele 29 point, og Team Aarhus Racing er storfarvorit til titlen.
 

Den over 4km lange Scandinavian Raceway lagde i weekenden ramme om det nordeuropæiske mesterskab for Formel Renault. 31 biler var til start i nordens hurtigste formelklasse. Steffen Møller, fra Team Aarhus Racing, kørte flot og sikkert, og sikrede sig særdeles vigtige point i kampen om det nordiske mesterskab.

"Vi ankom til banen onsdag aften, da der var mulighed for test både torsdag og fredag. Vi fik fundet et rigtig godt setup til bilen i tørvejr, og jeg kunne med nye dæk placere mig i top 7 i den europæiske elite. Desværre viste det sig, at vi ikke så meget til tørvejr mere den weekend.(Foto: Team Aarhus Racing)

Til tidtagningen nåede det lige akkurat at tørre op, så vi kunne køre på slicks, men bilens aerodynamiske vinger var indstillet til regn, og jeg manglede dermed adskillige km/t op af den over 1km lange langside.

Det betød, at jeg måtte tage til takke med en startposition som nr. 16 i weekendens første løb. Et løb der blev afviklet i så megen regn, at de første par omgange måtte afvikles bag safety-car. Det lykkedes mig dog, at køre op på en 11. plads, og dermed også i front af deltagerne i Nordic cup!

Søndagens løb blev ligeledes i silende regn. Jeg tog ingen chancer, for at høste så mange point så muligt, og sluttede 2er i Nordic Cup, efter den svenske regnvejrs-specialist Micke Ohlsson! Det gav en samlet tiende plads i det 31 bilers store felt.

Jeg fik dermed høstet en masse vigtige point, men er nu aligevel lidt ærgelig over, at vejret ikke holdte tørt, da jeg er sikker på, at jeg kunne have blandet mig helt fremme i den europæiske elite", udtalte en meget tilfreds Steffen Møller efter løbet.

Top 5 i den samlede stilling:
1 Steffen Møller 72
2 Jesper Wulff Laursen 43
3 Mikael Ohlsson 42
4 Daniel Ivarsson 32
5 Alexander Haegermark 29

Team Aarhus Racing


Læs mere om:
  • Steffen Møller
  • Anderstorp
  •