Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Kasper Jensen toer i drabelig dyst

Clio Cup - DK 
15/08/06 

Clio Cup- Jacob Kristensen firer trods dårlig start
Kasper Jensen, 22 år, er for anden gang i træk søndag kommet ind på en andenplads i Fleggaard Renault Clio Cup. Men placeringen huer ikke aalborgenseren.
 

"Jeg havde regndæk på, der havde kørt ti omgange. Det viste sig, at de simpelt hen var for fine, så jeg døjede med at få bilen til at styre ind i svingene", siger en tydeligt skuffet Kasper Jensen til team.dba.dk.

Kasper Jensen lægger sig helt som planlagt i spidsen af løbet og åbner et hul ned til de næste på mere end et sekund.


(Foto: Den Blå Avis Fleggaard Racing)

Efter fem omgange kører en medkører af, og løbet bliver neutraliseret bag safetycaren. Dermed kan de efterfølgende lukke hullet op til Kasper, der jager vigtige point til mesterskabet.

Da løbet atter gives frit, udspiller sig et sandt drama bag Kasper Jensen. Hårde kampe om andenpladsen og massevis af overhalinger senere, er den mesterskabsførende Per Poulsen på andenpladsen.

Da Kasper Jensen samtidig laver en fejl på vej ud af kurven, der kaldes Skoven, kan Per Poulsen smutte forbi Kasper. Men i det næste sving, der fører ud til mållangsiden, dykker Kasper Jensen inden om Poulsen.

Et par gange undervejs bytter de to plads, men på sidste omgang lykkes det Per Poulsen at stikke inden om Kasper, der dermed for anden gang i dag må stille sig på det næsthøjeste trin på podiet.

"Det var sikkert et godt løb på tv, men jeg er ikke tilfreds", siger Kasper og understreger: "Per Poulsen fører nu med 15 point, men jeg har absolut ikke givet op".

Nærmest evigt uheldige Jacob Kristensen kommer i mål på en fjerdeplads, efter at have fejlet, da starten går.

"Den siger bare stop, og så ryger jeg baglæns gennem rækkerne", siger en tydeligt skuffet Jacob K. Men da han ser sit navn på fjerdepladsen på resultatlisten, lyser han alligevel lidt op.

"Det er bare held, men point til kontoen - vi kæmper videre", slutter han.

To af Jacob Kristensens værste konkurrenter i den samlede stilling bliver idømt tidsstraffe, og ender bag Selling-køreren i resultatet.

Teamets nye mand Mik Kerchlango kommer i mål på en 14. plads, to placeringer bedre end i dagens første løb.

Resultatet fra andet løb i Fleggaard Renault Clio Cup:
1 Per Poulsen, 13 omgange
2 Kasper Jensen, +0,311
3 Bjørn Smedegaard Laursen, +2,021
4 Jacob Kristensen, +4,278
14 Mik Kerchlango, +19,790

Den Blå Avis Fleggaard Racing

Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •