Advan Cup

Casper kom hjem med pokaler

Advan Cup
14/08/06

Sparekassen Kronjyllands Sommerløb blev den perfekte start på efterårs sæsonen for Casper Lind Poulsen, hvor han ud over at sejre fik hentet væsentligt ind på Kim Lund’s forspring i den samlede stilling.

Casper og Autoforum Racing Team Silkeborg havde brugt sommerpausen til at optimere bilen, og alle havde en tro på at bilen var blevet god. Casper viste så teamet at det det der var brugt så mange timer på at optimere, det virkede.

Lørdags træningen fungerede rigtigt godt for Casper. Vejret var fint og han fik kørt 21 omgange, og kvitterede med at lave hurtigste tid som var 59,626 sek. dermed var udgangspunktet optimalt til løbet. Caspers værste rival Kim Lund Johansen var 3. hurtigst, så der var virkeligt lagt op til en benhård fight til kvalifikationen senere på dagen.

Tidtagningen senere på dagen forgik i regnvejr, men det generede ikke Casper. Han var ligeglad med om det regner, for bilen kørte perfekt, og han kvitterede igen med hurtigste tid, 1:02,904. Kim lund fik igen 3. hurtigste tid som var 1:03,300. Godt udgangspunkt for Casper til første løb om søndagen.

1. løb blev afviklet i tørvejr og Casper tog starten og herfra var det nærmest parade kørsel, og han kom i mål efter de 13 omgange hele 10,219 sekunder foran nummer to som er Tim Søndergaard. Casper’s værste rival Kim Lund Johansen tog tredje pladsen, men han kom i mål hele 18,675 sekunder efter Casper.

Den flotte sejr i heat 1 betød at Casper skulle starte fra 6. pladsen til heat to. Ikke det bedste udgangspunkt, men Casper var helt rolig, også selvom vejret havde omdannet Ring Djursland til mindre flod.

Casper brugte de første omgang til lige at finde fodfæste på banen, og herefter startede han så sit angreb på de forankørende, og kun to omgange fra mål kom han forbi den førende Thomas Mortensen, hermed var det bare at holde bilen på banen de sidste omgange, og det gjorde Casper i fin stil, og dermed fik han dagens anden sejr.

Efter denne nærmest perfekte weekend for Casper Lind Poulsen er han stadig på anden pladsen i det samlede Advan Cup mesterskab, men han er nu kun 11 point efter Kim Lund.
Til gengæld skal Casper køre med 80 kg succesballast i bilen til Grand prix Danmark om tre uger på Jyllands-Ringen.