Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

René Hoff havde forventet mere

Advan Cup 
14/08/06 

Denne weekend skulle have været et vendepunkt for Advan Cup køreren René Hoff, men det blev desværre ikke ikke helt sådan, selvom det hele startede fornuftigt.
 

Første træning lørdag blev kørt i tørvejr, her kørte René 1:00,645 i Peugeot 307 GTI’en hvilket var den 6. hurtigste tid. Egentligt en fornuftigt tid, men han var stadig ikke helt tilfreds med farten i bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen forvandlede tingene. Først og fremmest kom regnen for alvor til Ring Djursland, og det betød et markant drop i tiderne. René kørte 1:03,704, det var kun 0,8 sek. efter den hurtigste mand som var Casper Lind Poulsen. Det indbragte ham 7. pladsen, og dermed et svært udgangspunkt for løbet.

1. løb søndag bød på en omgang godt race, desværre blev Rene Hoff idømt strafbane for påkørsel af anden deltager, hvilket betød at han kun kom hjem med en 8. plads.
Bestemt ikke tilfredsstillende for ham.


(Foto: Motorsporten.dk)

Løb 2 blev afviklet i heftigt regnvejr, og igen var der problemer.
René måtte stoppe på opvarmningomgangen, men han kom i gang igen og nåede at komme med til starten. På grund af det forfærdelige vejr blev den en lidt rodet forestilling, men Hoff fastholdt en flot 7. plads under de meget svære betingelser.


(Foto: Motorsporten.dk)

Alt i alt en lidt skidt weekend, hvor der ikke kom så mange point på kontoen som han havde forventet. Dog har han nu 91 point i den samlede stilling og er avanceret til en samlet 6. plads så intet er endnu afgjort i de Advan Cup’en og selvom der er et stykke vej op til Flemming Schantz har René endnu ikke opgivet at avancere i klassementet, når næste afdeling køres på Jyllandsringen.i starten af september.

Vejgaard

Læs mere om:
  • René Hoff
  • Sally Racing
  • Ring Djursland
  • 13/08/06 - Ring Djursland - Advan Cup
  •